Karsten by night

Ni trodde inte att jag skulle göra ett inlägg idag va? Så gjorde jag det :PPppPpPPpp Fan vad ägda ni blev.

Nattiönskar Karsten


hur lågt får man sjunka ?

Mitt sockersug skrek efter något sött och jag var bombsäker på att vi hade tiptop glassar hemma. Till min besvikelse var de slut och tydligen hade någon även tagit all kladdkaka. Ju mer jag letatade desto desperatare blev jag. Till slut hittade jag frysta dammsugare som nu gjort mig sällskap...


Karsten is back on track

Ni hörde rätt! Aj äm bäck.


söndagsångest ?

Konstigt nog har ingen söndagsångest infinnit sig än och nu börjar det nästan bli det för sent för den också. Kanske helt enkelt får klara mig utan den. Ska nu avsluta helgen med kladdkaka, grädde och Beckfilm. Låter bra det i mina öron.

/eeernst

hundra inlägg

Japp, nu har vi allt nått en milstolpe här på bloggen. Får hoppas Karstie återfinner livsglädjen snart igen och gör comeback.

hej mitt vinterland

Världens snöstorm ute men jag trotsade kylan, snön och blåsten och begav mig ut på en promenad. Väl tillbaka väntade glögg, lussekatter och pepparkakor som pappi hade fixat. Mums.


frukt är godis

Gottis behöver inte vara onyttigt har jag nu bevisat.

chiiilldag

Jag har lyst här idag med min frånvaro men jag har mina skäl. Efter besöket hos läkaren kom de fram till att besvären förmodligen var stressrelaterade så idag har jag enbart haft egentid och tagit det lugnt. Varit ute och gått en sväng, vilat, gjort hårinpackning peeling osv. Datorn har inte varit prio ett direkt. Nu ska jag avsluta dagen framförtvn med lite gottis.namnam. Trevlig kväll önskar ernst!





paus

Tro nu inte att Ernst också drar sig ur som Karsten och tar en paus från bloggen utan jag syftar på min liiiiilla paus från historiaboken. Kände mig värd att ta en paus i allt pluggande och en ansiktmask kändes rätt behövligt så slog två flugor i en smäll.

Herrejösses vad snygg man är just nu.

Namnam

Typ världens coooolaste glass skulle jag vilja påstå.

Hemsk morgon

En morgon utan frukost är en morgon utan mening. Och på grund av att jag ska till sjukhuset på en undersökning är det fasta som gäller och jag får istället för att äta frukost sitta och dregla över bilden...

STÖR EJ

Jag dejtar min historiabok för fullt och för tillfället kommer vi rätt bra överens. Tog på mig mina gamla brillor för att riktigt komma in i pluggstämning. Får se om det funkar.



humor


dålig uppdatering ?

Både Karsten och jag måste allt ta oss i kragen nu alltså. Nu går det inte längre att skylla på att vi är bakis. Så imorgondag är det jag som uppdaterar masssvis. Nej förmodligen inte men det gäller att vara positiv.


Tydligen var jag rätt positiv även i lördags när jag kom hem. Levde loppan och spillde ut massa vatten och hade en blå badbalja till sällskap och låg och skrattade i min ensamhet. Härligt!

godmorgon

Ja Karsten , jag är vid liv men det är fan knappt. Aldrig tidigare mått så dåligt som jag gjorde igår. Så himla oklar kväll kan man säga som slutade vid elva nerbäddad i min säng med en blå badbalja bredvid mig.

/Ernstie

dagen efter igår

Ligger här och funderar på om Ernst har vaknat till liv än. Hon hade så att säga en jobbig kväll igår.

Själv tar jag här och nu en så kallad paus. Ernst får hålla ställningarna här i bloggen så länge!

Tack och hej!

laadddddar

Kan inte direkt påstå att jag gjort speciellt mycket idag. Dock har jag lyckats ta mig en dusch nu och inom två timmar ska jag till malin där vi ska korka upp så ska nog snart börja fixa mig.
Påminnelse till mig själv:  Bli inte lika full som på beachpartyt nu ernst!!

Fuck apoteket

Jag vill slänga en fet jävla känga till apoteket. De som jobbar där är sjukt sega, otrevliga och de verkar inte förstå att folk inte har hela dagen till förfogande att stå och vänta där. Liksom när jag kom dit stod det typ fyra stycken som jobbar där och gör ingenting och de ser att jag står och väntar men skiter i det. Säkerligen finns det även trevliga personer som jobbar där, dock har jag aldrig träffat på någon av dem.





var det nån som sa helg ?

Gött med fredag asså. Eftersom mami jobbar blir det pizza för mig och dad. Mums säger jag !


En trött Ernst som håller hoppet och tummen uppe.

meeeees

Jag är nog världens töntigaste person typ. När jag är ensam hemma när det är mörkt ute och hör något litet ljud nerifrån låser jag in mig på rummet. Nu sitter jag alltså här men jag tänkte leka modig nu och våga mig ut från rummet till soffan istället. Om jag inte överlever så vet ni varför.


Så kan det gå

Ernst var här och våldgästade mig under Ph. Hon skrämde livet ur mina katter och åt upp alla pepparkakor! Alltid trevligt när hon kommer hit.


Fuuuuuuuuuuuuck

Såg precis Ernsts inlägg. FAN! Glömde kolla PH! Think im gonna die.

Va? Neee jag härmar inte Ernst.


ensam hemma

Efter både träning och dusch sitter jag nu här i min ensamhet och ser på Paradise hotel. En rätt bra kväll faktiskt. Och jag kan inget annat än att instämma med Karstens inlägg!


WHY?

Eyyyyy. Anledningen till att jag var så frånvarande igår var att jag pluggade som en jävla jag vet inte vad.
Naaaaaaaaat.

På tal om att plugga. Vår klass har fått fnatt. Varför varför varför och åter VARFÖR vill man hellre stanna inne hela helgen och studiedagen och plugga och göra religionsläxförhör en tisdag istället för att göra det den här fredagen och kunna gå ut och fira 200 dagar kvar till studenten på måndag? VAAAAARFÖÖÖÖÖÖÖR???!!!!!

Jag förstår inte. Det är klassen mot mig och Ernst som vanligt.

Förra årets bild. Lika tråkig klass.

..

Karsten lyser med sin frånvaro men det känns bra. Då vet jag att hon pluggar för fullt. Ellller ?


Gammal bild på Karsten och Ernst på en rätt ostadig cykeltur...

se på fan

Denna gosiga tröja hade mamma tänkt slänga. Men det satte jag käppar i hjulet för. Så numera är den min ägodel istället. Och ifall ni undrar varför jag springer omkring här hemma utan byxor så är det för att jag är så attans varm. Bara så ni slipper undra liksom.


fräääääääsht.

Detta kan nog vara bland det mest konstiga och äckliga påhitt jag sett.


Fars dag

Som alla andra familjer i detta land firar vi våran kära pappa idag. Kortet min pappa fick av min syster var minst sagt ett riktigt avslöjande. Vadå att han är som en pappa för henne ? Jag trodde han var hennes riktiga pappa. Men nej tydligen inte.


Vad gick snett?

Efter en promenad ser mina skor ut såhär. Fick för mig att gena lite på slutet över ett gärde cirkus en kilometer och det var inte det smartaste jag gjort. Var lite lerigt.




Mooooorning

Gäääääsp! Vaknade av nån jävla anledning klockan åtta idag. Har jobbat som en jude både fredag och lördag så idag blir det chill och eventuellt lite plugg (!).

Morgonskabbig

 

Ps. Det där med plugg skrev jag bara för att Ernst ska tycka att jag är duktig!

jag säger såhär..

..en lydig man är en lycklig man!

lördag

Jag ser Karstens inlägg lite som ett hot, men jag känner att jag vill suga lite på karamellen först så att säga. Så mitt suveräna inlägg dyker upp inom en snar framtid. Ska bara ut och traska i det "fina" vädret först. Efter all kladdkaka igår hos malin behöver jag gå flera mil, men jag avrundar lite lätt neråt till någon km istället. Med tanke på den kalla vintern de lovat är det bäst att samla lite fettföråd.



Hahahhahahahahah

ERNST! Du måste lägga ut inlägget som ligger i utkst!

Annars gör jag det. :)

Nån vill mig nåt....

.....och det är ganska tydligt vad.

 


det går som på räls

Motivationen är tillbaka. jag ligger inte efter så mycket i skolan. jag äter skaldjurslasange. det är snart helg. prov imorgon som jag kommer äga alla på. 200dagars snart. mitt munsår är snart borta.

Så himla mycket bra saker. Det firar vi med ett nytt besöksrekord idag elllleh ?


Vill inte göra er avtända för resten av livet så håller mig till gamla bilder utan munsår.


Spelar roll?

Ernst bjöd på tuggummi idag.

Karsten: Är det här banan-jordgubb?
Ernst: Neee jordgubb-banan.

Jävla besserwisser.

Yeeeeeeyyy

Vi hade besöksrekord igår!!!!!!!! Nu behöver vi ju inte nämna exakt hur många det var men ändå, BESÖKSREKORD!



Nattinatti tyyyyp

Nu säger jag och Nusse nattinatti! Vi har kommit överens om att lägga ner datorn nu och plugga innan vi ska sova.

Nattinatti från mig och Nusse

PS

Ernst mår bättre idag . Ernst ser äntligen ljuset i tunneln så ni kan räkna med att jag snart är back on track. Bara så ni vet liksom.


idag är ingen vanlig dag...

..för idag nådde Karsten en milstolpe här i livet. Som ni redan har förstått har hon tagit körkort. Ett litet alldeles underbart rosa plastigt kort som är guld värt. Och det tycker jag vi alla firar med att äta något extra gott idag och såklart, säga grattis till Karsten.



GRATTIS KÄRA KARSTEN TILL DITT KÖRKORT ÖNSKAR ERSNT :D

KABOOOOM

Karsten har tagit KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag ska alltsaå föreställa glad på bilden, vet att jag ser mer creepy ut!


Jag skiter

Ingen deppblogg här inte! Så sant som det är sagt Ernst, nu håller vi tummarna för att du är tillbaka på banan så snart som möjligt! Annars förlorar vi allaaaaaaa våra läsare!

Jag är fruuuuktansvärt stressad just nu. Det är skola och jobb och hit och dit, hinner inte med allt, blir för mycket för mitt stackars huvud.

Tänk "Karsten" istället för "Jerry"

Karsten du sköter väl skolan,
Karsten du är ju snart stor
Karsten lyssna på mamma,
om du ändå var som din bror.

Och jag skiter i majen,
och jag skiter i rektorn,
och jag skiter i allt som dom fyller mig med.
Och jag skiter i fysik,
och jag skiter i matematik,
och jag skiter i all satans teknik.


.

Ernst är ledsen.
Och detta är ingen fucking deppblogg så jag tar en liten paus. Jag ska allt se till att Karsten styr upp det hela med mycket inlägg. Adios amigos!


blablabla


Lite sneakpeak sisådär på hur snygga vi blev på skolkortet i år.

varning för nakenbilder

Jag upptäckte precis att mina tights jag köpte i helgen på HM såg vääääldigt små ut. Kollade en extra gång på storleken, men jo det var 36. Struntade i att prova eftersom jag sen innan har precis likadana. Men tydligen inte.


Jag har kämpat som aldrig förr och ändå kommer de inte längre upp än såhär?!!!
Men jag säger som Gunde att ingeeeenting är omöööjligt och fortsätter kämpa.


=))))))))))))

Nu ska jag, Ernst och Fiffi dra iväg och agera fältbiologer! Ikväll langar jag resten av bilderna från lördagen.

Jag är grym på rubriker också! Nu vet ni.

 

PS! Bara jag som tycker att en bild på Ernsts munsår är på sin plats?


home sweeet home

Har kommit hem från storstaden och hunnit med både mat, dusch och prat i telefon. Nu inväntar jag att Beckfilmen ska börja. Ja jag vet jag är lite nördig. Beck och wallander in my ♥ liksom. Och på tal om ingenting har jag fått världshistoriens största munsår som bara växer och växer. (om ni vill anteckna ).  Jobbigt läge.



Nej men se på fan vilken godbit jag hittade bland mina bilder på datorn.
Varm choklad med dumle i+beckfilm+soffa+mig = PERFEKT

Tjipp tjipp!

Gårdagen var naaaaaaaaaaaaaaajs!
Imorgon är det dags för skola igen, mindre naaaaaaaaaaaaaajs!

Jag var på g igår!


Karsten is alive

HEJ ALLA BLOGGLÄSARE!

I'm back! Taggar utgång. Kommer bli en grym kväll!

HEJ DÅ ALLA BLOGGLÄSARE!

Vad tycks?

Kände mig ovanligt snygg idag så ville föreviga detta.


5 november

Imorses väcktes jag av en stor fet blöt puss av....Sigge.  Jimmy och hans familjs hund. Fin start på dagen. Nu har dock Jimmy begett sig till skolan och jag är helt själv, så nu ska det allt levas loppan här. Nej kanske inte, snarare att jag måste fixa mitt biologiarbete som skulle vara inlämnat för sisådär en vecka sen. skäms på mig!


Gammal och charmig bild på mig och Jimmy.

har inte tid.

Dubbla inläggg kan du glömma Karsten! Om cirkus två timmar styr jag kosan mot Stockholm och innan dess är det mycket som ska hinnas med.

  • Hitta min hårborste. Den är spårlöst försvunnen och efter ett försök att istället kamma håret ser det inget vidare ut.
  • Äta. Man ska aldrig åka tåg på fastande mage har jag hört.
  • Packa. Känns ganska prio ett just nu....
  • Ta en raggardusch i all hast.


Tänk vad livet hade varit enkelt om man hade varit mer som denna Ernst. Sluppit både att borsta håret och packa ned strumpor.


50!

50:e inlägget nu, cooooooooolt!

Sticker till Götet nu för att umgås lite med min storsis. Så får se lite hur det blir med min uppdatering men litar på att Ernst tar hand om den biten. Dubbla inlägg nu Ernst!!

Bild från i sommras (somras?)



 



Tänk vad roligt att Måns-Melker är här!

Måns-Melker<3


Orka inte komma på en rubrik

Tanken idag var att vi skulle återförena ukastargänget och käka buffé på Thaihouse men vi blev bara halv trupp men ack så trevligt!



Btw, bara så ni vet, jag gör alltså inte bara mushalsband utan det var en specialbeställning av Ernst, hon ville väldigt gärna ha en mus nämligen.

Nu ska jag invänta Fiffi för Mia & Klara-marathon!


.



Du och jag, vi ville dela livet
fanns ingen oro eller tvekan, vad kunde gå snett
Men idag tar vi varann för givet
och har förlorat allt det där som var så rätt

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå, åh åh
Kan det va kärlek, åh åh
Kan det va så, åh åh
Att jag nog älskar dig ändå

Vi har nog tappat bort varandra
som att otrohet och svek inte spelar nån roll
Står kvar men går i smyg till andra
kanske bäst vi ger oss av åt varsitt håll

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå, åh åh
Kan det va kärlek, åh åh
Kan det va så, åh åh
Att jag nog älskar dig ändå

Tid att bryta upp, dags att ta ett kliv
packa väskan, ge sig av mot ett eget liv

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå, åh åh
Kan det va kärlek, åh åh
Kan det va så, åh åh
Att jag nog älskar dig ändå

Kan det va kärlek, åh åh
Kan det va så, åh åh
Att jag nog älskar dig ändå

Kan det va kärlek, åh åh
Kan det va så, åh åh
Att jag nog älskar dig ändå

Några bilder från saturdaaaay


2 fotbollsdomare, en prinsessa och en djävul!


Karsten och Ernst <3


Vart är Karsten?

Uppdateringen från Karsten är ganska obefintlig för tillfället och jag tycker det är dags att ni får veta varför. Grejen är såhär att för några månader sedan började hon tillverka egna smycken, mest för skojs skull alltså. Men sedan märkte hon att efterfrågan ökade och idag säljer hon även sina smycken. Därför går det åt mycket tid för tillverkningen av smyckena och det får bloggen lida för.



Här är ett smakprov från en av de första kollektionerna.


måndagsmorgon

Efter nu 13 timmars sömn börjar jag återigen bli en människa. Upptäckte förövrigt igår att jag tydligen tog lite kort mitt i natten när jag kom hem. På mina fötter. Och leran som var på dem. Fattar inget kan man säga.




RSS 2.0